Online tipy

Co umí WebMeeting a ZOOM ne?

Co umí WebMeeting a ZOOM ne?

"U WebMeetingu se snažíme, aby vyhovoval požadavkům uživatelů a opravdu dělal online svět jednodušší. Stále ho vylepšujeme, a hlavně sbíráme zkušenosti a podněty od uživatelů. Proto jsme udělali malé srovnání, které se vám bude hodit při vybírání online nástroje přímo pro vás. Není žádným tajemstvím, že jeden z nejpoužívanějších nástrojů je ZOOM. Proto jsme si WebMeeting trochu „proklepli“ v porovnání s tímto […]"

6 věcí, které vám pomohou vybrat online nástroj

6 věcí, které vám pomohou vybrat online nástroj

"My u WebMeetingu stále sbíráme zkušenosti uživatelů a zpětnou vazbu od těch, kteří používají různé online platformy. Zjistili jsme, že mnohou uživatelů nepoužívá užitečné funkce prostě proto, že o nich neví nebo nemají čas si je vyzkoušet. A to ani v bezplatných tarifech. My to tedy shrneme za vás a ušetříme vám tak čas a možná i peníze 🙂 Kritéria uživatelů Co jednomu […]"

Novinky v online světě

Novinky v online světě

"Již pěkná řádka týdnů uplynula od doby, kdy jsme vám naposledy přinesli novinky v online světě WebMeetingu – Jak inovujeme WebMeeting. Máme stále spoustu nápadů i podnětů k rozšiřování a vylepšování funkcí, ale už je na čase shrnout vše, co jsme dosud inovovali, vytvořili a vymysleli a přehledně vás informovat. Kdo článek ocení? Všichni, kdo si chtějí rozšířit obzory a znát novinky […]"

Follow-up po webináři – jak zvýšit úspěch

Follow-up po webináři – jak zvýšit úspěch

"K úspěšnému webináři neodmyslitelně patří follow-up po webináři. Váš kontakt s účastníky nemusí končit rozloučením ani následným e-mailem s žádostí o zpětnou vazbu. Komunikace online může být bohatší, a hlavně prospěšná. Ukážeme vám, jak na to. Znáte to, uspořádáte webinář nebo online školení, dáte si s tím práci, účastníci jsou spokojení a vy máte radost. Pak pošlete e-mail s poděkováním a žádostí o zpětnou vazbu. […]"

Jak být v kontaktu a efektivně řídit svůj tým v MLM?

Jak být v kontaktu a efektivně řídit svůj tým v MLM?

"Podnikání v MLM (síťový marketing/Multi Level Marketing/referenční marketing) má řadu specifik. Potřeba online komunikace je nyní nasnadě více než kdy dřív. WebMeeting PRO, který jsme „ušili na míru“ síťovému marketingu, jsme vám trochu představili již v článku WebMeeting PRO – podnikejte jednoduše. Ocení ho i řada dalších podnikatelů, kteří potřebuji efektivně komunikovat i se širším týmem. Často právě týmová […]"

10 největších prohřešků proti etiketě na online schůzkách

10 největších prohřešků proti etiketě na online schůzkách

"Myslíte si, že stačí vstát 5 minut před ranním online setkáním? Omyl, to je jeden z prohřešků, který může mít nepříjemné důsledky. Tedy pokud nejste Superman nebo Superžena a neovládáte časové smyčky 😊 Rádi bychom vás upozornili, jaké nejčastější prohřešky u online setkání mohou být a jak se jich vyvarovat. Správnou strukturu online meetingu najdete v našem článku Jak na […]"

Jak přijímat lidi přes online schůzky – 4 zásady, které musíte znát

Jak přijímat lidi přes online schůzky – 4 zásady, které musíte znát

"Vzdálené přijímání lidí, je v mnoha směrech specifické. Jak to dělat správně a najít toho nejlepšího kandidáta do vaší firmy? Asi každý z nás si vzpomene, jak se cítil, když šel na pracovní pohovor. Zvláštní pocit v žaludku a možná vámi proběhla vlna nervozity i vzrušení. Jakmile jste vstoupili do prostor společnosti, která se měla stát vaším pracovním domovem, asi jste […]"

Jak na strukturu online meetingu ve 3 krocích

Jak na strukturu online meetingu ve 3 krocích

"I online meetingy mají svojí „etiketu“ a strukturu, kterou je dobré dodržovat, aby panovala všeobecná spokojenost a podařilo se vám splnit stanovené cíle. Ale nebojte, není to složité a někdy je online dokonce výhodou. Když máte vhodnou platformu. Pojďme si udělat takovou krátkou strukturu, kterou můžete využít jako univerzální podklad nebo „template“ pro online setkání. 1)Před setkáním Rozeslat […]"

Jak zorganizovat videohovor s babičkou nebo dědou za 1 minutu?

Jak zorganizovat videohovor s babičkou nebo dědou za 1 minutu?

"„Babi, ten videohovor zmákneš, to je přes WebMeeting“. No, i když je WebMeeting snadné ovládat, možná přeci jen nezačínejte komunikaci tímhle stylem. Vezměme to postupně. Co je nejčastější překážkou, abyste absolvovali videohovor s babičkou nebo dědou, když za nimi nemůžete zajet? Ano, přesvědčit je, to je to první. A hned poté následují technické komplikace. Otázky typu: „Musím si […]"

WebMeeting PRO – podnikejte jednoduše

WebMeeting PRO – podnikejte jednoduše

"Pro ty z vás, kteří podnikají i v síťovém marketingu (MLM), jsme vylepšili funkce WebMeetingu. Donesly se k nám vaše speciální požadavky, tak vám je rádi plníme. Uživatelsky jednoduchý online nástroj v češtině vám umožní být v kontaktu se spolupracovníky, zákazníky nebo vašim týmem v pravidelných intervalech. Potřebujete představit své produkty i na dálku nebo jinak prezentovat obsah? WebMeeting PRO je sestaven […]"