Návody

Jak snadno na živé vysílání z WebMeetingu?

Jak snadno na živé vysílání z WebMeetingu?

"Přemýšlíte o živém vysílání vašeho webináře na Facebooku, YouTube nebo Linkedin a nevíte, jak začít? Nebo už jste začali, ale nebylo to ono? Projděte si náš článek a třeba zjistíte, že to je opravdu snadné. Jen si musíte dobře vybrat. Proč živá vysílání dobře fungují? Živá vysílání (live stream) se vysílají teď a tady a pro publikum je cenná aktuálnost, […]"

Co umí WebMeeting navíc

Co umí WebMeeting navíc

"Tahle dávka novinek je opravdu extra zajímavá, takže si ji nenechte ujít. Servírujeme vám pohromadě 11 nejnovějších funkcí a vylepšení WebMeetingu. Pohodlně se usaďte a věnujte pár minut článku místo, abyste desítky minut sami zkoušeli, co novinky umí. Samozřejmě jsme nezapomněli na pár tipů, jak s novinkami online komunikaci udělat zase o něco příjemnější. Možná najdete inspiraci, jak své […]"

WebMeeting a Lamael – Online schůzka na „jedno kliknutí“

WebMeeting a Lamael – Online schůzka na „jedno kliknutí“

"Nedílnou součástí řízení firmy a obchodních vztahů jsou online schůzky a komunikace s klienty, dodavateli, zákazníky i spolupracovníky. Mnoho času a ve finále i peněz vám ušetří dobrý výběr vhodného CRM systému (Customer Relationship Management – shromažďuje údaje o vašich klientech, dodavatelích a spolupracovnících a pomáhá efektivně spravovat procesy ve vaší firmě) a komunikační platformy pro online schůzky. WebMeeting jako nástroj na online komunikaci úzce […]"

6 věcí, které vám pomohou vybrat online nástroj

6 věcí, které vám pomohou vybrat online nástroj

"My u WebMeetingu stále sbíráme zkušenosti uživatelů a zpětnou vazbu od těch, kteří používají různé online platformy. Zjistili jsme, že mnohou uživatelů nepoužívá užitečné funkce prostě proto, že o nich neví nebo nemají čas si je vyzkoušet. A to ani v bezplatných tarifech. My to tedy shrneme za vás a ušetříme vám tak čas a možná i peníze 🙂 Kritéria uživatelů Co jednomu […]"

V čem je WebMeeting o krok dál

V čem je WebMeeting o krok dál

"WebMeeting prošel řadou online inovací, které se momentálně finalizují. My bychom vám rádi představili ty hlavní, ať jste připraveni si je vyzkoušet naživo. Celkově vás čeká článek nabitý informacemi. Tak se do toho pusťte. Jádro konferenčního systému WebMeeting tvoří BBB (BigBlueButton). Díky němu si můžete užívat hladký chod online setkání. Přípravy nové verze se chýlí […]"

Follow-up po webináři – jak zvýšit úspěch

Follow-up po webináři – jak zvýšit úspěch

"K úspěšnému webináři neodmyslitelně patří follow-up po webináři. Váš kontakt s účastníky nemusí končit rozloučením ani následným e-mailem s žádostí o zpětnou vazbu. Komunikace online může být bohatší, a hlavně prospěšná. Ukážeme vám, jak na to. Znáte to, uspořádáte webinář nebo online školení, dáte si s tím práci, účastníci jsou spokojení a vy máte radost. Pak pošlete e-mail s poděkováním a žádostí o zpětnou vazbu. […]"

Jak přijímat lidi přes online schůzky – 4 zásady, které musíte znát

Jak přijímat lidi přes online schůzky – 4 zásady, které musíte znát

"Vzdálené přijímání lidí, je v mnoha směrech specifické. Jak to dělat správně a najít toho nejlepšího kandidáta do vaší firmy? Asi každý z nás si vzpomene, jak se cítil, když šel na pracovní pohovor. Zvláštní pocit v žaludku a možná vámi proběhla vlna nervozity i vzrušení. Jakmile jste vstoupili do prostor společnosti, která se měla stát vaším pracovním domovem, asi jste […]"

Jak na strukturu online meetingu ve 3 krocích

Jak na strukturu online meetingu ve 3 krocích

"I online meetingy mají svojí „etiketu“ a strukturu, kterou je dobré dodržovat, aby panovala všeobecná spokojenost a podařilo se vám splnit stanovené cíle. Ale nebojte, není to složité a někdy je online dokonce výhodou. Když máte vhodnou platformu. Pojďme si udělat takovou krátkou strukturu, kterou můžete využít jako univerzální podklad nebo „template“ pro online setkání. 1)Před setkáním Rozeslat […]"

Návod na nastavení šablon e-mailových zpráv

Návod na nastavení šablon e-mailových zpráv

"Ve WebMeetingu jsme si pro vás připravili novou funkčnost, pojďme se na ni podívat. Můžete využít jak přednastavené šablony, tak si vytvořit vlastní. Je možné nastavovat různé šablony zpráv a zprávy pro každé setkání, které zůstanou uloženy a vy tak s nimi můžete pracovat opakovaně. Jaké šablony si nyní můžete vytvořit: Potvrzení přihlášení – lze posílat a nastavovat šablonu […]"

Jak zorganizovat videohovor s babičkou nebo dědou za 1 minutu?

Jak zorganizovat videohovor s babičkou nebo dědou za 1 minutu?

"„Babi, ten videohovor zmákneš, to je přes WebMeeting“. No, i když je WebMeeting snadné ovládat, možná přeci jen nezačínejte komunikaci tímhle stylem. Vezměme to postupně. Co je nejčastější překážkou, abyste absolvovali videohovor s babičkou nebo dědou, když za nimi nemůžete zajet? Ano, přesvědčit je, to je to první. A hned poté následují technické komplikace. Otázky typu: „Musím si […]"

Návod na administraci aplikace Webmeeting

Návod na administraci aplikace Webmeeting

"15 minutový návod na kompletní správu místností webmeetingu. Dozvíte se: jak místnosti upravovat, jak do nich zvát lidi, jak vytvořit landing page pro přihlašování do veřejných místností, jak nastavit automatické pozvánky, kde zobrazíte statistiky návštěvnosti a jak celý profil personifikovat logem a nastavením kontaktních údajů."

Návod na obsluhu virtuální on-line místnosti

Návod na obsluhu virtuální on-line místnosti

"Během 12 minut se dozvíte, jak pracovat s virtuální on-line místností webmeeting. Jak je možné v místnosti nastavit roli moderátora, jak pracovat s prezentací, videem či sdílením obrazovky."